50% DO ISTRAKA ZALIHA

Summer Shield®

Uživajte u svom vanjskom prostoru uz sjenicu 3x3 metra s brzim otvaranjem i lakim transportom te zajamčenom stabilnošću s uključenim balastima za uživanje u svakom trenutku na otvorenom

Sastavite ga u trenu kako biste odmah stvorili svoju vanjsku oazu

Ponuda ističe...

Danas vaš Gazebo

+ Homage torbi

za samo 109€

umjesto 218€

  Popuni obrazac za narudžbu

  ⚠️Preostalo 5 komada na skladištu!⚠️

  Ispunite obrazac bez obveze kupnje, odmah će vas kontaktirati operater kako bi potvrdili vaše podatke i odgovorili na vaša pitanja.
  Struktura je dizajnirana da traje tijekom vremena, idealna je za terase, vrtove i događanja na otvorenom. Njegova robustnost zajamčena je ne samo kvalitetom upotrijebljenih materijala već i mogućnošću pričvršćivanja za tlo pomoću posebne klinoveb>i, čineći vaše područje zaštićenim od vjetra i nestabilnosti. Nadalje, zahvaljujući 4 uključena balasta, možete osigurati da vaša sjenica ostane čvrsto usidrena u svakoj situaciji.
  SummerShield® sjenica savršeno je rješenje za one koji traže praktičnost i brzinu bez žrtvovanja kvalitete! Zahvaljujući svom inteligentnom dizajnu i intuitivnoj strukturi, sklapanje je povjetarac. U nekoliko jednostavnih koraka možete postaviti svoj zaštićeni prostor i iskoristiti svaki trenutak na otvorenom.
  Koliko puta bismo htjeli cijeli dan provesti u našem vrtu, ali zbog pržećeg sunca ili mogućnosti kiše to nije bilo moguće. Tkanina SummerShield® Gazebo ima inovativnu tehnologiju otpornu na UV zrake sunca i ne dopušta kišnici da prodre unutra.
  S našim inovativnim dizajnom u tri koraka, sastavljanje vaše sjenice postaje dječja igra. Jednostavno otvorite okvir, montirajte poklopac i podesite željenu visinu. Toliko je lako da bi to čak i dijete moglo učiniti! A najbolji dio? Nije potrebna nikakva oprema. Uživajte u svom otvorenom prostoru bez stresa.

  Što ga čini jedinstvenim i posebnim?

  Kako naručujete?

  Ispunite narudžbenicu svojim podacima.
  Nazvat ćemo vas u roku od sat vremena kako bismo potvrdili detalje.
  Pričekajte 24/48 sati da paket bude isporučen.
  Plaćajte sigurno samo kada ga primite.

  Ocjena kupaca:

  Marija M.
  Marija M.
  Kupljen 27.02.24
  Leggi Tutto
  Sastavljanje ove vanjske sjenice bilo je jednostavno. Mogao sam sam obaviti većinu uređivanja. Glavni razlog zašto sam odabrao ovaj Gazebo je sjena, a ona je odlična u svim aspektima. Sjena koju nudi je velika i omogućuje mi da uživam na svojoj terasi bez brige o sunčevoj svjetlosti.
  Ivan D.
  Ivan D.
  Kupljenl 21/01/24
  Leggi Tutto
  Sjenica je kvalitetna i vodootporna. Vrlo je jednostavno slijediti upute. Kvaliteta prekrivanja je također vrlo dobra. Zadovoljna sam cijenom i obimom isporuke torbi. Super izgleda u mom dvorištu.
  Ana S.
  Ana S.
  Kupljen 21/03/24
  Leggi Tutto
  Sviđa mi se što je velike veličine. Slaže se i savršeno uklapa u moj vrt. Jako mi se sviđa prostor koji ima unutra i koliko je velik. Vrlo je jednostavan za korištenje. Sada mogu uživati ​​u ljetu, a da se ne opečem.
  Precedente
  Successivo

  DOK ZALIHE TRAJU

  Danas vaš Gazebo

  + Homage torbi

  za samo 109€

  umjesto 218€
  Offerta in scadenza...

   Popuni obrazac za narudžbu

   ⚠️Preostalo 5 komada na skladištu!⚠️

   Ispunite obrazac bez obveze kupnje, odmah će vas kontaktirati operater kako bi potvrdili vaše podatke i odgovorili na vaša pitanja.

   Najčešća pitanja

   Naravno, ako niste zadovoljni, imate 30 dana da nas kontaktirate i zatražite potpuni povrat novca za proizvod.

   Da, najčešća metoda plaćanja koju koriste naši klijenti je sigurno plaćanje prilikom dostave paketa.

   Naručenu robu dobit ćete najkasnije u roku od 48 sati od potvrde narudžbe.

   Da, osim zakonskih 2 godine, dobit ćete i dodatnih 2 godine jamstva.

   Si, potrete compilare il modulo d’ordine ed attendere la telefonata di un nostro operatore a cui potrete chiedere informazioni e risolvere eventuali problemi.

   Summer Shield®

   Copyright © 2024 SummerShield®

   Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

   Olanda: Slangenburg 23/8 , 3328 DN Dordrecht, Paesi Bassi +31788722160

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Članci, priče i recenzije ispričane na ovoj web stranici predstavljaju “priloge / oglase” pa ono što se prijavljuje služi samo u informativne svrhe kako bi ljudi razumjeli potencijal (koji uvijek ostaje uvjet) onoga što se zatim ilustrira na sljedećoj stranici (do čega se može doći klikom na poveznice u različitim člancima) ili u iframe obrascu (skripte ugrađene na našoj web stranici i koje vam omogućuju naručivanje proizvoda ili usluge izravno na samoj web stranici).