VALENTINOVO 2024

Gold Love Millenial®

Nema više uobičajenih darova svejedno koji nakon nekog vremena završe u zaboravu, Dajte simbol prosperiteta i ljubavi: Narukvica za Valentinovo s setom rodnih kamena!

Prestige i trendi dragulj koji će se nositi kao suvenir svih lijepih trenutaka provedenih zajedno između vas.

Možete stvoriti poseban i smislen trenutak tijekom Valentinova kroz dar koji je profinjen, važan, vrijedan i pun emocija i značenja.

Naša jedinstvena narukvica za Valentinovo savršen je simbol vječne ljubavi. Izrađen od raskošnog bijelog zlata i ukrašen kamenjem rođenja postavljenim s kamenom rođenja, ovaj fini komad nakita dizajniran je da se istakne i ostavi neizbrisiv dojam.

PROMOCIJA ZA VALENTINOVO 2024

Posljednji komadi dostupni sa 70%

S obzirom na brojne zahtjeve ponuda je gotovo rasprodana, požurite i ispunite obrazac prije nego što završi!

NE PROPUSTITE OVU PRILIKU

Naručite ga sada i primite ga kod kuće za 1-2 dana samo za

39€

Umjesto 119,97€ 

UKLJUČEN:
 
 • Poklon kutija
 • Potvrda o autentičnosti
 • 3 podesive veze
 • Novi proizvod
 • Ilustrativni priručnik s uputama
 

  Popuni obrazac za narudžbu

  ⚠️Preostalo 5 komada na skladištu!⚠️

  Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bismo potvrdili vašu narudžbu. Primit ćete ga kod kuće u roku od 1-2 radna dana od poziva.

   

  Impresionirajte je darom koji će trajati vječno

  Želite li iznenaditi svog partnera poklonom koji prenosi svu vašu ljubav?  Zamislite njezin blistav osmijeh dok otvara paket i otkriva ovaj simbol sofisticiranosti i ljubavi. S našom narukvicom možete izraziti svoju ljubav na autentičan i trajan način!

   

  Savršen grb vječne ljubavi

  Izrađen od raskošnog bijelog zlata i ukrašen kamenjem rođenja postavljenim s kamenom rođenja, ovaj fini komad nakita dizajniran je da se istakne i ostavi neizbrisiv dojam.

   

  Jedinstveni proizvod

  Narukvica je izrađena od visokokvalitetnih materijala i izvrsne izrade, potpomognuta pažljivom i profesionalnom korisničkom službom kako bi se osiguralo iskustvo kupovine bez muke.

  PROMOCIJA ZA VALENTINOVO 2024

  PROSJEČNA OCJENA OD 12874 KUPNJE - 4.8/5
  4.5/5

  EVO ŠTO NEKI OD NAŠIH KUPACA IMAJU ZA REĆI:

  Ivan G.

  ✅Potvrđena kupnja na 23/10/2023

  5/5

  Stvarno dobro napravljen proizvod i iskoristio je posebnu ponudu. Narukvica odgovara opisu na stranici i moja zaručnica je otpuhana. Preporučujem ga ne samo za Valentinovo, već i za rođendane ili drugi Majčin dan i slično. Savjetovao!

  Marko B.

  ✅Potvrđena kupnja na 13/09/2023

  5/5

  Bojala sam se da će doći kasno, ali sutradan je već stigao. Poklon kutija je žuta i vrlo lijepa. Potvrda o autentičnosti kamenja može se naći unutar pakiranja. Vrlo lijep i super cijenjen poklon!

  Nikola R.

  ✅Potvrđena kupnja na 25/09/2023

  5/5

  Prekrasna, stvarno lijepa i elegantna. Vrhunska ambalaža i visoka kvaliteta. Vrlo zadovoljan kupnjom. Super preporučeno.

   

  Današnja ponuda na 39€ Obuhvaća:

  PROMOCIJA ZA VALENTINOVO 2024

  NE PROPUSTITE OVU PRILIKU

  Naručite ga sada i primite ga kod kuće za 1-2 dana samo za

  39€

  + Brza poštarina
  Umjesto 119,97€ 
  Posljednji komadi dostupni sa 70%

   Popuni obrazac za narudžbu

   ⚠️Preostalo 5 komada na skladištu!⚠️

   Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku kako bismo potvrdili vašu narudžbu. Primit ćete ga kod kuće u roku od 1-2 radna dana od poziva.

   stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

   Najčešća pitanja

   Jamstvo je 2 godine. Čuvajte dokaz o kupnji koji će vam biti poslan s paketom i čuvajte ga na mjestu gdje se ne može oštetiti.

   Ovaj je proizvod dostupan samo na mreži putem ove stranice. Budite oprezni s mogućim prijevarama izvan ove stranice.

   Dostava obično traje 1-2 radna dana.

   Svakako. Kako bismo našim kupcima ponudili veću sigurnost, nudimo gotovinu po isporuci za plaćanje izravno kuriru prilikom isporuke paketa.

   Naravno, unutar paketa naći ćete list sa svim informacijama i svim brojevima za traženje pomoći i povrata.

   GoldLoveMillenial® 2.0

   Copyright © 2023 Thermo®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Članci, priče i recenzije ispričane na ovoj web stranici predstavljaju “priloge / oglase” pa ono što se prijavljuje služi samo u informativne svrhe kako bi ljudi razumjeli potencijal (koji uvijek ostaje uvjet) onoga što se zatim ilustrira na sljedećoj stranici (do čega se može doći klikom na poveznice u različitim člancima) ili u iframe obrascu (skripte ugrađene na našoj web stranici i koje vam omogućuju naručivanje proizvoda ili usluge izravno na samoj web stranici).